Oregánó
Origanum vulgare
Felhasználása:
A leveleit frissen és szárítva használják fel. Az oregánó klasszikus olasz fűszer! Nemcsak pizzák és paszták készítéséhez tökéletes, grillezett zöldségeket és húsételeket is ízesítenek vele.
Előfordulása:
Az oregánó a Földközi-tenger régiójában őshonos, napjainkban népszerű kerti növény.
vö. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Termékek - Oregánó
-
BioKing Görög oregánó, 30 g
- Intenzív illat és íz
- Fűszerként vagy teához
- A görög hegyi gazdák által feldolgozva
-
Ehrenwort BIO Oregánó, 10 g
- A hal- és húsételek finomításához
- Fűszeres, meleg-borsos aroma
- Olasz konyhához
-
Don Antonio Paradicsomszósz oregánóval, 480 ml
- Ideális bruschettához és pizzához
- Intenzív aroma
- Származási hely: Olaszország
-
KOTÁNYI BIO Oregánó, morzsolt, 9 g
- Fanyar és aromás
- Kíméletesen feldolgozott
- Finomítja a paradicsomos, zöldséges és bárányból készült ételeket
-
Viani Alimentari Sós sütemény paradicsommal és oregánóval, 200 g
- Paradicsom és oregánó
- Sós és ropogós
- Vegán receptúra
-
Österreichische Bergkräuter Oregánó, 20 g
- Tipikus mediterrán jegyek
- Nagyon intenzív
- Sokoldalúan felhasználható