Curry
Curry készítés:
A curry őrölt fűszerek keveréke, amely akár 20 különböző fűszert is tartalmazhat. Minél vörösebb a curry színe, annál több chilit tartalmaz.
A curry fő összetevői:
- Gyömbér
- Kardamom
- Római kömény
- Bors
- Koriander
- Görögszénamag
További gyakori összetevő még például a szegfűszeg, a fahéj, a szerecsendió, a cayenne bors és a paprika. De gyakran szolgálnak alapul olyan szokatlan fűszerek is, mint például a kókusztej por, a citromcirok vagy a curry levelek.
Termékek - Curry
-
KOTÁNYI BIO Curry, 43 g
- Szárnyas - és húsételek finomítására
- Elegáns és enyhén csípős
- Egzotikus jegyek
-
Herbaria Good Old Mild Curry, 80 g
- Tokányokhoz és a tipikus currys virslihez
- Erősségi foka 10-ből 3-as
- Cayenne borssal és curry levelekkel
-
Curtice Brothers BIO Curry Ketchup, 270 ml
- Koncentrátumok nélkül
- Vegán
- Friss bio paradicsomból készült
-
Herbaria Calypso Tropical Curry, 85 g
- Egzotikus és gyümölcsös
- Erősségi foka 10-ből 3-4-es
- Kókusztejhez jól illik
-
Cosmoveda Curry paszták – Bio, Korma Curry Paste (175 g)
- Nyugat-indiai fűszerpaszták
- Ázsiai és helyi ételekhez