Pulyka-Sajtos "krainer"
Grillezéshez, sütéshez vagy főzéshez
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Ezek a finom kolbászok a legjobb osztrák pulykahúsból és sajtból készülnek. A pulykahúsnak köszönhetően soványabbak, mint a hagyományos sajtos "krainerek", így kiváló alternatívaként szolgálnak.
Elkészítés:
- Serpenyő: Közepes-nagy lángon finoman pirítsa meg minden oldalát, amíg a bőr ropogós nem lesz. (Tipp: Hogy a kolbász héja ne repedjen szét, egyszerűen szúrkálja meg többször az elkészítés előtt)
- Alternatív megoldásként: Egyszerűen forralja fel a vizet, vegye le az edényt a tűzhelyről, és hagyja benne ázni a kolbászokat körülbelül 15 percig.
Eredet: | Ausztria |
---|
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Pulyka-Sajtos "krainer"
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Pulyka-Sajtos "krainer"" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.900 termék