Herbaria Bajor Morzsa, bio
Bajor perec morzsa majdnem mindenhez
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
A morzsát Bajorországban kézzel, abszolút enzimek és más adalékanyagok nélkül gyártják. A serpenyőben a helyes ízről gondoskodik! A morzsa sült csirke, szelet hús és zöldségek panírozására használható, de raclette ételekre, obazda sajtokra és gombócokra szórva is kiváló.
Recept tipp:
Rántott csirke
(Elkészítési idő: 45 perc, 4 fő részére)
- 1 sült csirke vagy kb. 1 kg csirkehús
- 2 tojás
- 80g liszt
- 200g Herbaria Bajor Morzsa, bio
- Szicíliai kősó
- Kb. 1 l semleges olaj (pl. napraforgóolaj vagy olvasztott vaj)
- 1 csokor petrezselyemlevél
- 1 citrom
Elkészítés:
- Csontozza ki a csirkét, majd saját ízlése szerint ossza nyolc darabra: A csontokat fagyassza le levesnek, vagy rögtön tegye fel főlni zöldségekkel együtt.
- Verje fel a tojásokat habverővel egy mély tányérban. Tegyen egy tálba lisztet és egy másikba a morzsát. Sózza be a csirkehúst, majd panírozza be - azaz forgassa bele először a lisztbe, a tojásba és végezetül a morzsába. Az ún. "dupla panírozáshoz" újra forgassa meg a tojásban és mégegyszer a morzsában.
- Öntse az olajat egy nagy serpenyőbe, és melegítse fel 140 fokra, így a hús szépen lassan átsül és aranybarna színű lesz kb. 15-20 perc alatt egyszer-kétszer megforgatva. Konyhai papírtörlőre vagy szalvétára szedje ki a megsűlt húsokat. Eközben vágja fel a petrezselymet és pirítsa meg az olajon. Tálalja citrommal, áfonyával és burgonyasalátaval.
Márkák: | Herbaria |
---|---|
Eredet: | Németország |
Kiegészítők
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Bajor Morzsa, bio
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Bajor Morzsa, bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.900 termék