Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral
Nem csak teaidőben öröm
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Megoszlanak a vélemények a következő kérdésről: Mi jön először a pogácsákra - alvasztott krém vagy lekvár? Nem számít, melyik változatot részesíti előnyben, vagy tisztán, esetleg fagyasztott bogyókkal finomítva élvezi-e, ezzel a sütőkeverékkel egy darab brit életmódot kap a házban! És mivel soha nem tudhatod, mikor fogsz sóvárogni a pogácsák után, a kész pékáruk fagyasztásra is ideálisak. Egyszerűen süsse a mikrohullámú sütőben 1 percig, és élvezze reggelire, villásreggelire, teázásra vagy csak közben.
6 tipikus brit pogácsához szüksége lesz:
- 1 doboz Bio pogácsa fahéjas cukorral sütőkeverék
- 130 ml tej
- 2 tojás
- opcionális: finomított fagyasztott gyümölcsök
Sütési idő: 24 perc 165 °C-on (forró levegő)
Hogyan készítsük el a süteményeket a tökéletes teaidőhöz:
- Legalább 1 órával (jobb 2) a sütés megkezdése előtt vegyen ki 75 g vajat a hűtőszekrényből, és hagyja szobahőmérsékleten megpuhulni. Alternatív megoldásként közvetlenül sütés előtt 30 másodpercig melegítheti őket a mikrohullámú sütőben.
- A sütő 165 °C-os forró levegőre képes felmelegedni.
- Nyissuk ki a sütőkeveréket, és tegyük félre a tasakot a fahéj és a cukor keverékével egyelőre. Ezután nyissa ki a frissességi tömítést, és öntse a sütőkeveréket egy nagy tálba.
- Most hozzáadjuk a sütőkeverékhez a megpuhult vajat, 130 ml hideg tejet és egy tojást. Tipp: A dobozban található tejsor segít megmérni a tej mennyiségét. Gyúrjon mindent sima tésztává - kézzel, a konyhai robotgéppel vagy a Thermomix-szel (használja a spatulát 20 másodpercig a 6. szinten).
- Egy enyhén lisztezett munkafelületen ismét röviden összegyúrjuk a tésztát.
- Alakítsa a tésztát kb. 23 cm átmérőjű és kb. 2 ujj vastagságú karikára. Finomítási tipp: Először nyújtsa ki a tésztát kb. 40 cm x 23 cm-es téglalapra, és fedje le tetszés szerint fagyasztott gyümölcsökkel. Ezután egyszer összehajtja a tésztadarabot, és csak ezután képezi a kört (ennek átmérője kb. 16 cm legyen).
- Most vágjon ki 6 "torta sarkot" a körből, és tegye őket egy sütőpapírral kikent vagy sütőpapírral kibélelt tepsire. A második tojást felverjük, és megkenjük vele a háromszögeket. Ezután minden darabot megszórunk a fahéj-cukor keverékkel.
- Kb. 24 percig sütjük, amíg a pogácsa aranybarna lesz. Akkor ízlik a legjobban, ha még melegek!
Márkák: | Bake Affair |
---|---|
Eredet: | Ausztria |
Termékvideó:
Pogácsa gyümölcsökkel
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Bio pogácsa fahéjas cukorral" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.900 termék