Curry
Curry készítés:
A curry őrölt fűszerek keveréke, amely akár 20 különböző fűszert is tartalmazhat. Minél vörösebb a curry színe, annál több chilit tartalmaz.
A curry fő összetevői:
- Gyömbér
- Kardamom
- Római kömény
- Bors
- Koriander
- Görögszénamag
További gyakori összetevő még például a szegfűszeg, a fahéj, a szerecsendió, a cayenne bors és a paprika. De gyakran szolgálnak alapul olyan szokatlan fűszerek is, mint például a kókusztej por, a citromcirok vagy a curry levelek.
Termékek - Curry
-
KOTÁNYI BIO Curry, 43 g
- Szárnyas - és húsételek finomítására
- Elegáns és enyhén csípős
- Egzotikus jegyek
-
Cosmoveda Curry paszták – Bio, Tikka Curry Paste (175 g)
- Nyugat-indiai fűszerpaszták
- Ázsiai és helyi ételekhez
-
Curtice Brothers BIO Curry Ketchup, 270 ml
- Koncentrátumok nélkül
- Vegán
- Friss bio paradicsomból készült
-
KOTÁNYI Curry fűszerkészítmény, 30 g
- Hüvelyesek és rizses ételek készítéséhez
- Könnyed egzotikus jegyek
- Enyhén csípős-édeskés
-
Alnatura Bio Thai Kókusz Curry, 325 ml
- Extra krémes és egzotikus-fűszeres
- A zöldségek, húsok és sok más finomításához
- Csak melegítse fel és keverje össze