Magazin

Recept: lengyel karácsonyi mézeskalács Recept: lengyel karácsonyi mézeskalács

A mézeskalács a karácsony nélkülözhetetlen eleme Lengyelországban. Szinte minden lengyel háztartásban megtalálható ez a mézeskalács tésztából készült, fűszeres aromájú, finom-intenzív ízű sütemény. Ennek a receptnek a segítségével könnyedén...

Gulyásleves - mint nemzeti étel Gulyásleves - mint nemzeti étel

A gulyáslevest már sokan sokféleképpen elkészítették, így elmondható, hogy 10 millió gulyásleves-szakértő hazája vagyunk. De vajon mi is a története?

A Tartuflanghe márkával a szarvasgomba-erdőben A Tartuflanghe márkával a szarvasgomba-erdőben

A szarvasgomba-specialista, a Tartuflanghe Piemontból hódította meg a világ gorumet-fellegvárait. Az innovatív termékekkel mindenki könnyedén elkészítheti saját finom ételeit - csúcsminőség erőfeszítés nélkül.

Négy recept az őszi konyhához Négy recept az őszi konyhához

A Herbaria csodálatos ínyenc fűszerkeverékeivel jól felszerelkezhet az őszre. Négy ízletes receptet mutatunk be az ízlelőbimbói elkápráztatásához.

Fahéjas csiga-nap! Fahéjas csiga-nap!

Fika. Valószínűleg ezt a kifejezést a legtöbb ember Svédországgal köti össze. És mi az, ami nem hiányozhat, ha egy kellemes kávét fogyaszt Svédországban? Pontosan: fahéjas csiga! Október 4-én ünneplik a svédek a Kanebullens dagot - a fahéjas...