Manner Cukormáz

A fondant és a marcipán alternatívája

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A torták, sütemények és kekszek cukormázához: A fehér Manner Cukormáz nemcsak édes péksüteményeit teszi igazán nemessé, hanem az ízüket is. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően még a kezdők is kiváló eredményt érhetnek el a bevonással, fondant- vagy marcipánbevonó nélkül.

Alkalmazás: Melegítse a lezárt tégelyt kb. 5 percig ~ 40 °C-os meleg vízfürdőben. A víz semmiképpen sem forrhat fel. Alternatív megoldásként melegítheti a bögrét 600 W-on a mikrohullámú sütőben 25-30 másodpercig - de mielőtt ezt megtenné, mindenképpen vegye le a fedelet! Keverje jól össze és használja fel gyorsan. A máz gyorsan szárad. Egy bögre máz egy kb. 22 cm átmérőjű sütemény bevonásához elegendő.

Tipp: Fedje le péksüteményeit egy vékony réteg lekvárral, mielőtt mázolja.

Márkák: Manner
Eredet: Ausztria
Termékvideó:

fahéjas csiga Manner nápolyi ostyákkal és Manner cukorbevonattal

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Manner Cukormáz

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Cukormáz" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder