ITALIANAVERA Bio Hámozott paradicsom paradicsomlében, 400 g
Prémium minőség a mediterrán konyha kedvelőinek
1.430 Ft
(5.958 Ft / kg töltőtömeg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Testes íz
- Olaszországból származó paradicsom
- Biológiai gazdálkodásból
Cikkszám: IMT-BIO0405, Tartalom: 400 g, töltőtömeg: 0.24 kg, EAN: 8051513038204
Leírás
Ezek a bio-paradicsomok a legjobb olasz hosszúkás paradicsomok válogatásából származnak, amelyeket a betakarítást követő néhány órán belül gondosan feldolgoznak. Meghámozzák, majd egy finom szószba helyezik, amely ízével és minőségével gazdagítja a kulináris alkotásokat.
Ideálisak azokra a napokra, amikor gyorsan kell valamint főzni. Legyűgözőek széles körű felhasználási lehetőségükkel.
Alkalmazás:
Testes állaguknak és különösen aromás ízüknek köszönhetően ezek a paradicsomok tökéletesek olyan szószok készítéséhez, amelyekben a paradicsomnak gazdag állagúnak kell lennie. Akár tésztához, húsételekhez vagy más kulináris remekművekhez - tökéletes választások. Minőséget és természetes, autentikus ízt biztosítanak.
Márkák: | ITALIANAVERA |
---|---|
Eredet: | Olaszország |
Tárolási útmutató: | Felbontás után hűtve tárolja, és néhány napon belül használja fel, Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó, Hűvös és száraz helyen tárolandó |
Nyersanyag eredete: | Olaszország |
Összetevők
- hámozott paradicsom
- paradicsomlé
Tápérték
Tápérték | / 100 g |
---|---|
energia tartalom / energia | 88 / 21 kj / kcal |
zsír | 0,1 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
szénhidrát | 3,5 g |
ebből cukor | 3 g |
ballasztanyag | 1,1 g |
fehérje | 1,5 g |
só | 0,01 g |
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: ITALIANAVERA Bio Hámozott paradicsom paradicsomlében
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Bio Hámozott paradicsom paradicsomlében" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 10.150 termék