Garam masala
A Garam masala egy tradícionális indiai fűszerkeverék, amelyet az indiai konyhában a curryk készítéséhez alkalmaznak. Az ayurvédikus gyógyászatban a tartalmazott fűszereket úgynevezett „forró fűszereknek” nevezik, mivel felmelegítik a testet. Fekete kardamomot, fahéjat, szegfűszeget, fekete borsot és köményt tartalmaz. A Garam masala egy dohánybarna színű fűszerkeverék, amelyet intenzív aromája miatt szívesen alkalmazzák húsételek ízesítésére is.
Termékek - Garam masala
-
Cosmoveda Garam Masala - Bio, 25 g
- Az indiai konyhában használják
- A leghíresebb masala fűszerkeverék
-
ConFusion Bio indiai Garam Masala, 50 g
- Indiai keverék
- Finoman édes és csípősen fűszeres
-
Ehrenwort BIO Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- Intenzív és enyhén csípős
- Fahéj, szegfűbors és bors
- Az indiai konyha finomításához
-
Allos Bio szendvicskrém - Borsó-masala, 140 g
- Vegán
- Gluténmentes
- Fahéjjal és kardamommal
-
Sonnentor Garam Masala-fűszer, őrölt bio, 55 g
- Sokszínű aromavilág
- Sokféleképpen használható
- Keleties-fűszeres
-
Spice for Life Észak-indiai fűszerkeverék - Garam Masala, 80 g
- Erősteljes aroma
- Kreatív fűszer
- Sokoldalúan használható
-
Cosmoveda Curry paszták – Bio, Korma Curry Paste (175 g)
- Nyugat-indiai fűszerpaszták
- Ázsiai és helyi ételekhez