De Bolster "Mungóbab" csíráztatni való mag
A Wok-zöldségek klasszikus hozzávalója
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Amit sokan szójabab csírának neveznek, mint számos távol-keleti étel klasszikus összetevőjét, az valójában a mungóbab csíra. Nem hiányozhat egyetlen wok-zöldségből sem, valamint salátákhoz nyersen hozzáadva is nagyon finom.
A De Bolster speciális csíráztatótál használható a mugóbab csíráztatásához.
- A magokat vékony rétegben szórja a rácsra, és helyezze a rácsot az üvegtál tetejére.
- Ezt követően alaposan öblítse le a magokat a folyó vízcsap alatt.
- Töltse fel a tálat vízzel a rács alatti részig, és helyezze a tálat szobahőmérségletű, sötét helyre.
- A második naptól kezdve a csírákat alaposan le kell öblíteni folyó vízcsap alatt naponta kétszer.
- 3 nap után a hajtások meleg, bő fényű helyen folytathatják a növekedést, azonban nem közvetlen nap alatt.
- 5-7 nap elteltével fogyasztható.
Márkák: | De Bolster |
---|
Vásárlói vélemény magyar nyelven: De Bolster "Mungóbab" csíráztatni való mag
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik ""Mungóbab" csíráztatni való mag" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.900 termék