Berghofer Mühle "Könnyedség" sütőkeverék - Ciabatta, 660 g
Friss és ropogós a sütőből kivéve
1.850 Ft
(2.803 Ft / kg, 18% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Tökéletes egy olasz antipastihoz
- Tartósítószer nélkül
- A legjobb összetevőkből készült
Cikkszám: BHM-44, Tartalom: 660 g, EAN: 9120036991880
Leírás
A házi készítésű ciabatta frissen, a sütőből kivéve a legfinomabb egy finom antipastihoz.
Hozzávalók:
9 g száraz élesztő vagy ½ kocka friss élesztő, kb. 420 g langyos víz, 2 evőkanál olívaolaj,
18 g maláta kivonat
Elkészítés:
- Keverje el egy tálban a kb. 420 g langyos vizet élesztővel, olívaolajjal és malátakivonattal.
- Adja hozzá a sütőkeveréket, és rövid idő alatt keverje össze.
- Dagasztási idő (gép): 7 - 10 perc.
- Tegye a lágy tésztát egy olívaolajjal kizsírozott tálba, takarja le és pihentesse legalább 2 órán át, szobahőmérsékleten.
- Tegye a tésztát egy erősen belisztezett munkafelületre, majd ossza két egyenlő részre, ne dagassza. Enyhén nedves kézzel hajtsa csomagokba (minden oldalt hajtsa be), fedje le és hagyja pihenni 30 percig.
- A tésztákat ismét hajtsa kétszer csomagokba, fedje le és hagyja pihenni 15 percig.
- Béleljen ki egy tepsit sütőpapírral, és szórja meg egy kevés liszttel.
- A tésztát is szórja meg egy kevés liszttel, majd formázzon kb. 30 cm hosszú tésztaszálat belőle.
- Tegye a tepsire, és a hosszúkás ciabattakat szórja meg egy kevés liszttel. Takarja le és pihentesse további 30 percig.
- A sütőt jól melegítse elő (pl. forró levegő, 220°C).
- Miután betette, permetezzen többször a sütő belsejének az aljára szórópalackkal, hogy megfelelő mennyiségű gőz képződjön.
- Sütési idő kb. 20-25 perc.
- Sütés után a ciabattanak „üregesnek” kell lennie, ha az alját ütögeti.
- Hagyja a rácson kihűlni és élvezze.
TIPP: A tésztát előző nap előkészítheti. A tészta hideg vízzel is elkészíthető, valamint egy éjszakát a hűtőben tárolható. Így lassabban fut fel az élesztő, és a tészta másnap készen áll a további feldolgozásra.
2 x kb. 0,50 kg ciabatta készítéséhez
Márkák: | Berghofer Mühle |
---|---|
Eredet: | Ausztria |
Tárolási útmutató: | Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó |
Nyersanyag eredete: | Ausztria |
Összetevők
- búzaliszt
- durum búzadara
- teljes kiőrlésű tönköly kovász (tönkölyliszt, víz)
- só
Tápérték
Tápérték | / 100 g |
---|---|
energia tartalom / energia | 1415 / 338 kj / kcal |
zsír | 1,5 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
szénhidrát | 67,3 g |
ebből cukor | 0,8 g |
fehérje | 10,5 g |
ballasztanyag | 4,4 g |
só | 2,1 g |
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Berghofer Mühle "Könnyedség" sütőkeverék - Ciabatta
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik ""Könnyedség" sütőkeverék - Ciabatta" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
Újdonságok:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 10.150 termék