Arche Naturküche Bio Natúr kovász, 125 g

Készítse el saját kenyerét

1.367 Ft 1.520 Ft -10%

(10.936 Ft / kg, 18% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 125 g

raktáron

Kiszállítás április 02., szerda-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Tészta kelesztőanyag
  • Levegős pékáruhoz
  • Tipikus ízjegyek

Cikkszám: BIOG-157156, Tartalom: 125 g, EAN: 4020943232340

Gyakran együtt vásárolt a Bake Affair Rozskovász, 100 g termékkel

Arche Naturküche Bio Natúr kovász - 125 g Rozskovász, 100 g
Arche Naturküche Bio Natúr kovász - 125 g 1.367 Ft (10.936 Ft / kg)
Bake Affair Rozskovász, 100 g 2.294 Ft (13.670 Ft / kg)
Teljes összeg: 3.661 Ft
Leírás

Az otthoni kenyérsütés jelenleg nagyon divatos. Az Arche Natúr kovász segítségével könnyedén megsütheti saját kovászos kenyerét.

A kovász számos előnyt biztosít: jellegzetes aromájával javítja az ízt, valamint könnyeddé és levegőssé varázsolja a pékárukat. A kovászos kenyerek és péksütemények általában frissebbek és tovább eltarthatók, mint a más típusú tésztákból készült péksütemények.

Az Arche Natúr kovász ideális bagettekhez, zsemlékhez és teljes kiőrlésű kenyérhez. Használható azonban pizzatészta, sütemények, palacsinta és sok más készítéséhez is.

2 Kovászos kenyér (egyenként 750 g) alapreceptje:

  • 1 kg teljes kiőrlésű liszt
  • 15 g Arche Bio Kovász (= 2 evőkanál, enyhén púpozott)
  • 1 csomag száraz élesztő
  • 1 tk tengeri só
  • 700 ml langyos víz
  • Ízlés szerint: kenyérfűszer

Sütő hőmérséklete: előmelegítve 220 °C (alsó-felső) / 5 perc sütési idő után 200 °C-ra csökkentve.

Pihenőidő: összesen 45 perc

Sütési idő: kb. 60 perc

  1. A száraz hozzávalókat (liszt, kovász, száraz élesztő) keverje össze a sóval és adott esetben a kenyérfűszerrel.
  2. A langyos vizet óvatosan öntse a száraz hozzávalókra.
  3. Jól gyúrja össze, amíg egy sima, rugalmas tésztát nem kap.
  4. Takarja le és meleg helyen pihentesse kb. 15 percig.
  5. A megkelt tésztát rövid ideig újból gyúrja át.
  6. Formázzon két cipót, és további 30 percig kelessze.
  7. Közben a sütőt melegítse elő 220 °C-ra (alsó-felső).
  8. Helyezze a kenyeret az előmelegített sütőbe.
  9. 5 perc múlva csökkentse a hőt 200 °C-ra.
  10. Süsse további 55 percig.
  11. Vegye ki a sütőből, hagyja kihűlni és élvezze.
Márkák: Arche Naturküche
Minőségi pecsét: Bio címke, EU- / Nem-EU Bio jelzés
Táplálkozás típusa: Vegán, Vegetáriánus
Összetevők

rozsliszt[1], kovászos kultúrák

  1. ökológiai gazdálkodásból
Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom / energia 1453 / 347 kj / kcal
zsír 2 g
  ebből telített zsírsavak 0,3 g
szénhidrát 66,6 g
  ebből cukor 1 g
fehérje 10 g
<0,1 g

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Arche Naturküche Bio Natúr kovász

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Natúr kovász" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder